Slovenija
13048 ogledov

Kranj: Mrtvo pijana prevažala dva otroka

otrok v avtu
1/3
Policijska uprava Kranj
V krvi skoraj dva promila alkohola, v avtu pa dva otroka.

"Kranjski policisti so včeraj zvečer iz prometa izločili voznico, pri kateri je preizkus alkoholiziranosti pokazal skoraj dva promila alkohola (0,88 mg/l alkohola)," so sporočili s kranjske policijske uprave.

"Ta okoliščina je zaskrbljujoča že sama po sebi, saj vozila v takem stanju nikakor ni mogoče voziti niti približno varno, zastrašujoče pa jo dopolnjuje še podatek, da sta bila v vozilu tudi dva otroka. Otroka so na kraju prevzeli svojci, voznico pa so policisti izločili iz prometa. Proti njej bodo policisti vložili še nujni obdolžilni predlog zaradi kršitve vožnje pod vplivom alkohola, o dejanju pa bodo seznanili tudi pristojni center za socialno delo," so še sporočili. 

Kako nevarna je vožnja pod vplivom alkohola, kaže škofjeloški primer. Voznik, ki je bil približno enako pijan (0,86 mg/l) je ponoči na škofjeloškem območju z vozilom na boku obstal v obcestnem jarku. "Policisti ga obravnavajo zaradi povzročitve prometne nesreče s samoudeležbo in vožnje pod vplivom alkohola," pravijo policisti. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 3
  • janez60 10:54 13.april 2018.

    Voznici je bil vzor župan Kranja.

  • alen04 09:59 13.april 2018.

    Zelo žalostno kako neodgovorno se nekateri obnašajo. Sramota!!!!

  • Avatar Leon
    Leon 09:47 13.april 2018.

    V Kranju ,ga pa kar cukajo ! Štajerci so izgubili primat .