Slovenija
30 ogledov

Mussomelli prek Facebooka "odpustil" uslužbenko

Jospeh Musomelli You tube
Ameriški veleposlanik v Sloveniji Joseph A. Mussomeli je kar prek Facebooka odpustil svojo uslužbenko Matejo Jurič. Na veleposlanitštvu pravijo, da se je Mussomelli pohecal.

"Tako, Mateja, se počutiš vsaj malo osramočeno in v zadregi, ker si se na ves glas drla name, ko sva z nekdanjim predsednikom Milanom Kučanom zapuščala veleposlaništvo? In se oba trudila, da bi se vedla primerno in v skladu s protokolom? Zagotovil sem mu, da te bom odpustil ...," je ameriški veleposlanik v Sloveniji Joseph A. Mussomeli na Facebooku napisal uslužbenki Mateji Jurič.

Mussomeli se je pošalil

Sporočilo je bilo že kmalu po objavi izbrisano, pišejo Slovenske novice. Predstavnica ambasade Meaghan Monfort je dejala, da se je vleposlanik s svojo uslužbensko le pošalil. "Zavedam se, da bi si objavo lahko interpretirali kot alarmantno, toda veleposlanik Mussomeli se je z Matejo zgolj šalil. Imamo srečo, da smo na veleposlaništvu vzpostavili veselo delovno okolje – in veleposlanik ima čudovit smisel za humor. Prav tako nikoli ne bi nikogar javno grajal," je za spletne slovenske novice še dajal Monfortova.

Je pa Mussomeli pred kratkim objavil tudi šaljiv videoponetek v katerem je najavil svojo kandidaturo za predsednika ZDA.

Komentarjev 1
  • girl36 19:29 05.oktober 2012.

    Vleposlanik, videoponetek?