Slovenija
14 ogledov

Na avtocesti dva voznika v napačno smer

Vožnja v napačni smeri Žurnal24 main
Na dolenjski avtocesti in ljubljanski obvoznici sta dva voznika vozila v nasprotno smer.

Na dolenjski avtocesti in ljubljanski obvoznici je prometno-informacijski center nekaj pred šesto uro zjutraj zaznal dva voznika, ki sta vozila v nasprotno smer. Oba primera sta se razpletla brez nesreče, so za STA pojasnili na omenjenem centru.

Prvi voznik je vozil med cestninsko postajo Drnovo in priključkom Obrežje/Mokrice v smeri Obrežja, drugi pa po ljubljanski severni obvoznici v smeri od Bežigrada proti Šiški.

Komentarjev 10
  • lukaz 16:58 06.oktober 2013.

    Problem je v tem, da so pri vsakem delu neke omejitve, avto pa lahko vozi prav vsak!Mislim, da bi morali na začetku malo spremeniti kriterije za sposobnost za vožnjo.Nekateri ljudje pač niso za volan! Na cesti srečujem veliko ...prikaži več ljudi, ki so dejansko prestrašeni, ko vozijo avto, pa tudi če samo 40 km/h. Taki potem tudi delajo velike napake, v katerih pa nastradajo nedolžni mimoidoči. Rezultat pa je zastrašujoč!!!

  • mph 13:56 06.oktober 2013.

    Kjer živim je bilo par uvozov v napačno smer in ko grem tam mimo mi pri zdravi pameti ne pride kako lahko kdo tam narobe zavije. Razen, da je tam iz te smeri en kup gostišč. In se je zgodba ...prikaži več še ponovila parkrat tudi, ko so postavili tiste velike roke s stopom. Kar zadeva mene taki nimajo več kaj iskat na cesta dosmrtno vsaj ne za volanom.

  • mph 13:26 06.oktober 2013.

    100% je nekaj narobe samo s takimi, ki bi jim bilo za dosmrtno prepovedat sesti za volan. Če je nekdo opravilno sposoben in trezen za volanom ENOSTAVNO NE MORE zgrešiti. Mimogrede, to se dogaja konstantno tudi v tujini, zato ne ...prikaži več bi tukaj krivil nič naše ceste ali znake. Imajo pa nekje v tujini na takih izpostavljenih (tako info od sorodnika iz Nemčije) uvozih, kjer je prihajalo do pomot (praviloma zaradi bližnje gostilne) posebne potopne naprave, ki raztrgajo gume, če slučajno voznik pripelje iz napačne smeri.