Slovenija
2989 ogledov

Kaos na avtocesti, pot se podaljša za eno uro

Kolona na avtocesti Žurnal24 main
Pozor, na avtocesti lahko padete v kolono.

Na primorski avtocesti so zaradi okvarjenega tovornega vozila nastale kolone. "Okvarjeno tovorno vozilo je na primorski avtocesti pred počivališčem Lom proti Ljubljani umaknjeno staja kolona na posameznih odsekih med Razdrtim in Ljubljano," navajajo pri prometno-informacijskem centru. Pot se podaljša za približno uro.

Zastoji so tudi na južni ljubljanski obvoznici od Viča proti Brdu in na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji, kjer je kolona dolga približno dva kilometra. "Zaradi nadzora na avstrijski meji predor občasno zapirajo," navajajo pri PIC-u. "Za pot proti Kranjski Gori priporočamo izvoz Jesenice vzhod." Prav tako je zastoj na cesti Lucija - Strunjan, Postojna - Unec v Postojni.

Zaradi nesreče zaprt pas pred Kastelcem

Predmet na vozišču ovira promet na hitri cesti Razdrto - Nova Gorica pred Selom proti Razdrtem, zaradi prometne nesreče pa je zaprt tudi počasni pas na primorski avtocesti pred Kastelcem proti Ljubljani.

Čakalne dobe so na mejnih prehodih Metlika, Starod, Obrežje, Gruškovje, Jelšane, Dragonja ter Sečovlje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 14:23 31.avgust 2018.

    Kaos na avtocesti, pot se podaljša za eno uro..........to je potrebno zapisati v PROMETNO UREDITEV DRŽAVE SLOVENIJE . Podobno je v Pakistanu ,Afganistanu in bližnji okolici ,kjer je neustrezno urejena prometna disciplina ,ceste in prometna zakonodaja .