Slovenija
26 ogledov

Na cestah že trki in gneča

protest, podizvajalci, primorska avtocesta Saša Despot
V teh dneh lahko še pričakujemo daljše zastoje na cestah, predvsem zaradi povratnikov z morja. Danes je bilo najhuje na primorski avtocesti, kjer je zaradi verižnega trčenja nastal petkilometrski zastoj.

Na primorski avtocesti, med Uncem in počivališčem Ravbarkomanda so se zgodile tri manjše prometne nezgode, ena za drugo. Zaradi tega je nastala večja kolona vozil, je potrdila Anita Leskovec iz koprske policijske uprave. Po dosedanjih informacijah poškodovanihni, nastala je le materialna škoda. Zaprt je bil prehitevalni pas, nastal pa je petkilometrski zastoj, ki se zdaj že zmanjšuje.

Na štajerski avtocesti je med priključkom Sl. Bistrica - jug in Sl. Bistrica - sever v smeri Maribora zaradi del zaprt vozni pas, nastaja zastoj. Gost promet z zastoji je v smeri Avstrije pred priključkom Podtabor (1km) ter pred CP Hrušica ter od Šmarij proti Kopru. Na dolenjski avtocesti je po informacijah Prometno-informacijskega centra (Pic) na izvozu Kronovo iz smeri Ljubljane zaradi okvare tovornega vozila oviran promet.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.