Slovenija
25 ogledov

Na Delu Revijah le dobili plače

Lady Prtscr Lady.si
Zaposleni na Delu Revijah so danes le dobili plače. Banke svojih načrtov s to insolventno družbo še niso razkrile.

Zaposleni na Delu Revijah, ki so v lasti Mateja Raščana, so danes le dobili plače. Kot piše Delo, nakazilo junijskih plač sicer še ni zagotovilo, da bodo Delo Revije, ki so od konca junija insolventne, izplavale iz finančnih težav.

Čeprav je večina premoženja zastavljena pri bankah, se te namreč po dosegljivih informacijah še niso odločile za zaplembo premoženja Dela Revij. Banke svojih načrtov še niso razkrile, Raščan pa ima do konca julija čas, da pripravi načrt finančnega prestrukturiranja družbe.

Kot smo poročali pred dvema dnevoma, je kolektiv družbe poslal javno pismo predsedniku uprave Nove Kreditne banke Maribor (NKBM) Matjažu Kovačiču (NKBM je največja upnica). Zapisali so, da se izdajam Dela Revij čas izteka in ga pozvali, naj njegova banka kot največja upnica Dela Revij v dveh dneh skliče sestanek in predstavi konkretne rešitve za nevzdržne razmere. Več si lahko preberete na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.