Slovenija
28 ogledov

Na dotik in s tipkovnico

Blackberry Blackberry promo
Na voljo je nov BlackBerryjev torch 9810. S predhodnikom se razlikuje v velikosti pomnilnika, velikosti RAM in hitrosti procesorja. Vgrajenih ima 8 GB pomnilnika in ima možnost razširitve s kartico microSD (do 32 GB).

Procesor ima kar še enkrat večjo hitrost, obratuje z 1,2 GHz. Razočaranje je baterija, ki ob normalni uporabi telefona zdrži komaj en dan.

Na dotik občutljiv zaslon je presenetljivo odziven, prav tako je odlična tipkovnica, ki je primerna za pisanje daljših besedil. Izboljšan je tudi mehanizem odpiranja in zapiranja telefona – se ne zatika.

Fotoaparat ima vgrajeno LED-bliskavico in autofocus ter premore slike v ločljivosti 5 MP. Prav tako je možno snemanje videoposnetkov v ločljivosti 720p.

Telefon je za zdaj na voljo pri Simobilu pri paketu Orto Smart za 290 evrov, z možnostjo zakupa podatkov in znižanja cene telefona na 90 evrov. V prosti prodaji je cena aparata 475 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.