Slovenija
42 ogledov

Na Facebooku še skupina v podporo Janši

Janez Janša Saša Despot
Potem, ko se je na Facebooku oblikovala skupina podpornikov Zorana Jankovića, ki za 25. januar napoveduje shod pred parlamentom, se je pojavila še skupina, ki podpira Janeza Janšo. Slednji shoda ne napovedujejo.

Kot so zapisali v skupini, je Zoran Janković "že dobil priložnost sestaviti vlado." Zanj naj bi bilo po njihovem mnenju usodno dogajanje do tako imenovane črne srede 21. decembra. Ker mu s sestavljanjem vlade ni uspelo, menijo, da je zdaj na vrsti drugovrščeni na volitvah. "Za to, da Jankoviču ni uspelo, ni kriv niti Janša niti Virant, niti Žerjav ali kdorkoli drug," pravijo. Menijo, da si je Janković kriv "popolnoma sam".

"Namen te skupine ni razpihovanje sovražnega govora proti tistim, ki so volili Jankovića temveč izrazitev podpore Janši za mandatarja v drugem krogu," opozarjajo.

Zapisali so še: "Njegov začetek pogajanj (ki to sploh niso bila, saj je PS od morebitnih koalicijskih partnerjev pričakovala, da bodo kar skočili v njihov objem brez koalicijske pogodbe) je bil katastrofalen." Za "podlo" pa ocenjujejo, da se Janković po lastni izjavi šele uči demokracije.

Janša proti Jankoviću na FB

O skupini, ki na podoben način podpira Zorana Jankovića, smo pisali nedavno. V članku smo omenjali, da slednjega podpira najmanj 160 uporabnikov spletnega omrežja, ki se ima namen tudi udeležiti shoda. Ob tokratnem preverjanju skupine ni bilo več oziroma je bila nedostopna. V skupini za podporo Janezu Janši pa je zaenkrat (ob 13:00) 145 uporabnikov Facebooka.

Komentarjev 19
  • bojovi 23:04 15.januar 2012.

    Kot prvo, jaz bojkotiram fejsbuk ker to ni normalno kaj počnejo vse ljudje tam gor, zaradi tega niti računa nimam.Kot drugo, CIA ima vse tvoje podatke.Kot tretje, Ivan dobi mojo podporo če mi nakaže 50.000€ + do konca ...prikaži več mandata vsak mesec po 10.000€, prej niti v sanjah ne dobi moje podpore.

  • bojovi 22:59 15.januar 2012.

    Zdaj se derejo Janša, na koncu pa bodo spet štrajkali in govorili da naj se spelje. Občutek imam da se zgodovina ponavlja.

  • wester62 16:55 15.januar 2012.

    pri nas so volitve samo farsa in zapravljanje denarja. mi še nimamo pojma o demokraciji in skoraj cel svet tudi ne. večina sveta in mi smo v gnilem kapitalizmu in oni nam diktirajo svojo demokracijo. bedno a ne. volitve so ...prikaži več samo zguba časa,če pa vse se potlej določa pod mizo. naj se drugič politiki sami zmenijo kdo bo vladal in prišparamo denar.