Slovenija
8 ogledov

Na FDV začeli preverjanje magistrske

Alenka Bratušek Anže Petkovšek
Senat fakultete za družbene vede (FDV) se je seznanil s poročilom dekana in na današnji seji potrdil začetek postopka ugotavljanja domnevnega plagiatorstva magistrske naloge Alenke Bratušek, so na spletni strani zapisali na fakulteti.

Premierka Alenka Bratušek je sicer navedbe o tem, da naj bi bil njen magisterij plagiat, že večkrat zavrnila.

Glede domnevnega plagiatorstva magistrske naloge premierke je dekan FDV Bojko Bučar marca letos imenoval delovno skupino, ki je pripravila osnovo, na podlagi katere je sprejel odločitev, ki je vodila nadaljnje postopke, predpisane s statutom univerze.

Dokler trajajo omenjeni postopki, fakulteta za družbene vede v zvezi z zadevnim magisterijem na bo podajala dodatnih pojasnil, so še zapisali na fakulteti.

Komentarjev 2
  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 18:54 08.april 2013.

    A ste gamad pokvarjena na FDV,ste čakali da vam da Zoki kaj v žep.Tudi Jurčku je kupil šolo.Ste se do zdaj za jajca praskali?Zaradi takih kot ste vi je Slovenija v k....

  • nostradamus 18:44 08.april 2013.

    bodimo realni ko so bili ostali v sumu plagiata so expresno opravili analize sedaj pa gluma cemu se sprasujem torej potem javno povejmo da je vse podvrzeno temu da se na vsak nacin ne glede na posledice ohrani g,nratuskova na ...prikaži več polozaju kje so sedaj tisti vatli in merila ki jih je omenjal virant ?