Slovenija
20 ogledov

Na Koroškem kradli barvne kovine

Policisti PP Radlje ob Dravi so enemu izmed osumljencev zasegli tudi kovinsko ka Žurnal24 main
Policisti so uspešno preiskali več tatvin barvnih kovin. Zasegli so predmete, katerih lastniki še niso znani.

Policisti z območja PU Slovenj Gradec so pri preiskavi tatvin barvnih kovin zasegli tudi predmete, katerih lastniki še niso znani. Zato prilagajo fotografije odvzetih predmetov in prosijo za sodelovanje tistih, ki bi predmete prepoznali.

Odvzeli prostost trem moškim
Policijska postaja Radlje ob Dravi in PU Slovenj Gradec sta zaradi suma, da so v zadnjih mesecih izvršili več kaznivih dejanj tatvin barvnih kovin, odvzeli prostost dvema 34-letnikoma in enemu 33-letnemu moškemu, ki prebivajo na območju občin Muta in Vuzenica. Osumljeni so storitve večjih kaznivih dejanj velikih tatvin barvnih kovin, predvsem bakrenih žlebov in bakrenih izdelkov z objektov, ki so odmaknjeni iz naselij.
 
Osumljenci so izvedli najmanj osem zgoraj omenjenih kaznivih dejanj s kapelic, mrliških vežic, vikendov in osamljenih stanovanjskih hiš, ter si pri tem pridobili za najmanj tri tisoč evrov protipravne premoženjske koristi. Izdelke so prodajali podjetjem, ki odkupujejo tovrstno blago.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.