Slovenija
5225 ogledov

Na Letališki na prehodu za pešce zbil tri ljudi

Prehod za pešce in avtomobil
Vse tri so odpeljali v ljubljanski klinični center.

"Včeraj okoli 16. ure je na Letališki cesti v Ljubljani prišlo do prometne nesreče v kateri voznik osebnega vozila ni upošteval prednosti pešcev na prehodu za pešce in trčil v tri osebe, ki so prečkale vozišče," so sporočili z ljubljanske policijske uprave. Na srečo so se vsi trije le lažje poškodovali. Odpeljali so jih v klinični center, voznik pa je dobil plačilni nalog.

Dva trezna sta se prevrnila na streho

Včeraj okrog enih popoldan pa je na primorski avtocesti v bližini Unca v smeri Kopra voznik zapeljal desno na travnato brežino, kjer se je vozilo po 200 metrih prevrnilo na streho. V nesreči sta bila voznik in potnik v vozilu lažje poškodovana in sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Okrog devetih zvečer je na glavni cesti od Litije proti Savi voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom, začelo ga je zanašati, nato pa se je avto prevrnil na streho in obstal sredi ceste. Voznik je bil trezen, se je pa lažje poškodoval. Dobil bo plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 16:57 13.januar 2020.

    Res je kot piše "gustl" ! Vsaj pogled levo in desno ,da se prepričate ,kajti ko si invalid ti nobeden denar ne pomaga . Ostal boš samo invalid .

  • gustl 16:03 13.januar 2020.

    Spoštovani pešci, to kar se je zgodilo naj nam bo vsem v poduk, da kljub prednosti lahko zelo hitro pokasiraš poškodbe, katerim bi se lahko izognili s pogledom levo , desno in dali nekateri ven slušalke iz ušes...