Slovenija
5503 ogledov

Na listi Marka Bandellija tudi znan obraz s televizijskih zaslonov

Marko Bandelli Saša Despot predstavitev kandidata za ministra brez resorja, pristojnega za razvoj, strateške projekte in kohezijo Marka Bandellija pred odboroma DZ za gospodarstvo in za zadeve EU
Bandelli v svoje vrste zvabil Herto Kosmina.

Nekdanji poslanec v stranki Alenke Bratušek (SAB), ki je zdaj del Gibanja Svoboda, Marko Bandelli, bo s svojo listo kandidiral na lokalnih volitvah za občinski svet Občine Komen, je sporočil na družbenih omrežjih.

Bandelli se tako vrača v stare vode, saj je pred prihodom v državno politiko županoval Občini Komen. 

Je pa Bandelli svoje sledilce presenetil z izbiro svojih kandidatov. Kot je napovedal, jih bo predstavljal sproti. Prva kandidatka, ki jo je izpostavil na svojem profilu, pa je Herta Kosmina, samooklicana "kraljica prehranskih dopolnil", ki jo v oglasih pogosto vidimo tudi na malih zaslonih. "Ker ljudje jo imajo radi, ker Komenci jo imajo radi," je utemeljil svojo odločitev.

S svojo izbiro je Bandelli med svojimi sledilci vzbudil mešane občutke. "Ne se hecat," je bil jasen eden od uporabnikov facebooka. "Jaz pa preklopim, ko jo slišim po radiu," je iskreno priznala druga Bandellijeva sledilka.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • djdj 14:44 29.oktober 2022.

    No, Herta je znan obraz, ker tako radi naslavljate znan obraz. Zdaj se poredne otroke ne straši več, da bo prišel Bedanc po njih. Sedaj se jih strašli: prišla bo Herta Kosmina in ti ponudila kolagen za pomladitev. Če ne ...prikaži več verjamejo naj prižgejo TV. Na vseh programih... ;)

  • mph2 11:37 29.oktober 2022.

    Negativno presenečen ampak vsak sam izbira. Po izgledu kilaž pa ni videti, da bi jima koristili ti dodatki, če nič drugega. :-)

  • Grof 09:20 29.oktober 2022.

    Še enega siromaka v vlado, ja bravo, kaj še vedno ni našel zaposlitve, butalci, ….