Slovenija
17 ogledov

Na meji so čakali uro in pol

Gneča na Hrvaškem. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Že danes je bil močno povečan promet na nekaterih mejnih prehodih.

Čeprav je danes šele četrtek, smo na nekaterih mejnih prehodih s Hrvaško lahko naleteli na kolone pločevine, ki smo jih sicer vajeni ob koncih tedna.

Najbolj sta bila obremenjena mejna prehoda Gruškovje in Dragonja, kjer so morali vozniki na prehod čakati tudi do uro in pol.

Po podatkih Hrvaškega avtokluba so na hitri cesti (Istarski ipsilon) nastajali daljši zastoj v smeri Slovenije. Kot poročajo, je bila pred mejnima prehoda Dragonja in Sečovlje kolona vozil dolga tudi do 30 kilometrov. Zdaj se je stanje umirilo, promet je sicer še naprej zgoščen, vendar poteka brez posebnosti. 

Daljši zastoji so bili na Primorskem tudi na cesti Dragonja−Šmarje−Koper.

Gnečast konec tedna
Na Prometno-informacijskem centru za državne ceste pričakujejo povečan promet v petek popoldan v smeri Hrvaške, v soboto ves dan in v nedeljo popoldan v obratni smeri. Nasvet: ubiranje alternativnih poti, strpnost in upoštevanje predpisov. Poskrbite, da boste imeli s seboj dovolj osvežilne pijače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.