Slovenija
78 ogledov

Na Obali begunci prestopili mejo

Ograja v Razkrižju Anže Petkovšek
Prvo prečkanje zelene meje na obali, kjer ni postavljene ograje.

Okrog 15. ure je mejo med Dragonjo in Sečovljami prečkala skupina prebežnikov. Gre za prvi poskus prečkanja meje na obali, kjer ni postavljene ograje, poroča RTV Slovenija. V skupini so bili štirje odrasli in dva otroka, ki naj bi takoj zaprosili za azil. 

Tiskovna predstavnica Policijske uprave Koper Anita Leskovec je za STA potrdila, da je šesterica prebežnikov prestopila mejo. Po njenih besedahh so prebežniki trenutno še vedno v postopku policijskega preverjanja identitete. Prav tako je potrdila informacijo, da so vsi zaprosili za azil. 

Komentarjev 11
  • ojla 23:55 28.marec 2016.

    Kako so lahko mirno prestopili tri meje in ostali neopaženi.? So jih Hrvati dostavili do meje?Kaj bo sedaj vse kaj bo prilezlo do nas tudi pri nas zaprosilo za azil ? Bo postala Slovenija druga tompon cona za Makedonijo, ...prikaži več, Ne mi jih bomo z odprtimi rokami sprejeli " bedaki "slovenski.

  • Žurnalček 17:45 28.marec 2016.

    Pizduni na oblasti , pa smo ob 100.000€ ! Za to bagro je, za naše pa ne ! E veselim se že plesa , ko vas bodo volitve odstranile za vedno iz kakršnjegakoli odločanja v državi ! Še zaprl vas ...prikaži večs bomo , zaradi samovolje !

  • Milan Novak 12:59 28.marec 2016.

    Cerar bo naselil migrante v kasarne, ki so polne orožja !!!