Slovenija
12 ogledov

Na Obali močna burja

1/13
Žurnal24 main
Burja je na Primorskem lomila veje, priprto je bilo koprsko pristanišče, na Tartinijevem trgu pa naj bi se zaradi vetra povesil celo strop.
Več fotografij si lahko ogledate v GALERIJI.

Zjutraj je po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanje na parkiran avto v spodnji Semedeli v Kopru zaradi burje padla veja z drevesa. Avtomobil je bil tako poškodovan, da so morali posredovati gasilci in delavci komunale, ki so vejo razrezali in odpeljali. Gasilci so dopoldan odstranjevali tudi veje na Vojkovem nabrežju, saj je obstajala nevarnost, da bi padle na mimoidoče, okoli poldneva pa so komunalni delavci odstranili podrto drevo v Prisojah.

Zaradi močne burje, ki jo vremenoslovci napovedujejo tudi za jutri, je bilo med 13. uro in 16.30 priprto koprsko pristanišče. "Vsako vplutje in izplutje je bilo obravnavano posebej," so zapisali na spletni strani uprave za zaščito in reševanje, kjer je še obvestilo, da se je v stavbi na Tartinijevem trgu domnevno zaradi vetra povesilo okoli 15 metrov stropa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.