Slovenija
84 ogledov

Na Planetu spet odpuščajo

Planet TV Anže Petkovšek
Sodelovanje naj bi prekinili s tremi novinarji.

Na Planet TV naj bi odpoved dobili trije novinarji. O tem, da naj bi dobili odpovedi, po naših informacijah novinarji niso bili seznanjeni vnaprej, izjav ne želijo dajati, bojijo se, da bi si s tem le škodovali.

Novico, da so tri novinarje odpustili, nam je potrdila tudi tiskovna predstavnica Planet TV Maruša Penzeš, ki je dejala, da so odpustili novinarke Irmo Kopic, Ano Turk in Anjo Kovačič.

Po naših informacijah naj bi z današnjim dnem na Planet TV dobili novo finančno direktorico. 

To ni prvič, da so na Planet TV odpuščali. Lani julija so odpustili več ljudi, odpuščanjem pa smo bili priča tudi marca 2014. Takrat so na Planet TV dejali, da "stremimo k čim bolj stroškovno in procesno učinkoviti organizaciji dela." 

Kot so pred časom poročale Finance, naj bi pod črto podjetje imelo 11,6 milijona evrov čiste izgube. Beležili naj bi sicer rast prihodkov, ki pa je glede na stroške premajhna.

 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 7
  • dragec 13:22 02.junij 2016.

    Neumnež,kjer si to prebral ? na NOVITV24XXX

  • Avatar Minovak
    Minovak 09:00 02.junij 2016.

    Vsi hočejo na Novo24TV, ki ji, kot edini pri nas, skokovito raste gledanost. Morda zato, ker ne lažejo...? Verjetno, narod je sit laži in zavajanj od strani Planeta, RTV SLO, POP tv, A kanal...itd. Prihajajo drugi časi - ker morajo, če ne...?

  • glicinija 08:36 02.junij 2016.

    kjer sta ta dva, je drek