Slovenija
32 ogledov

Na polfinale rokometa s čarterjem

Slovenija Egipt SP svetovno prvenstvo 2013 Barcelona osmina finala Zorman Skube Reuters
Če vas je zagrabila rokometna mrzlica, lahko še ujamete čarter na svetovno rokometno prvenstvo v Barceloni ter si ogledate polfinalno in finalno tekmo.

Tridnevno potovanje v Barcelono z direktnim letom iz Ljubljane ter ogledom tekem so pripravili pri Kompasu.

Odhod je že jutri z Letališča Jožeta Pučnika, za tridnevni aranžma pa boste odšteli od 450 evrov. Vstopnice boste morali doplačati, predvidena cena je od 50 evrov naprej za eno tekmo.

Zanimanje je po besedah Irene Soban, vodje oddelka za marketing in PR pri Kompasu, veliko, vendar pa so mesta še prosta. "Takoj smo reagirali na včerajšnjo zmago, obstajalo je veliko zanimanje," je še dejala.

Polfinale z domačini

V včerajšnjem četrtfinalu je slovenska rokometna reprezentanca z golom prednosti zbrisala nasmeh z ruskih obrazov. V jutrišnjem polfinalnem obračunu ob 19. uri se bodo pomerili z domačini, Španci. Na drugi polfinalni tekmi se bodo ob 21.30 pomerili Danci in Hrvatje. Tekma za tretje mesto bo v soboto b 19. uri, finale pa v nedeljo ob 17.15.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.