Slovenija
38 ogledov

Na praznik bo deževno in mrzlo

dež Saša Despot
V torek možna slana, v sredo predvidoma sneg nad tisoč metrov nad morje.

Zbudili smo se v ne preveč hladno jutro. V Ljubljani je bilo ob sedmih zjutraj deset, v Slovenj Gradcu osem, v Murski Soboti sedem, v Portorožu 12 stopinj Celzija. Čez dan se ne bo nič segrelo, ampak prej ohladilo. Temperature bodo od pet do deset, le ob morju do 13 stopinj Celzija. Oblačno bo, predvsem na jugu in zahodu bo občasno še rahlo deževalo. 

Jutri bo deloma sončno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bo nastalo nekaj ploh. Še bo pihal severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 4, na Primorskem do 8, najvišje dnevne od 9 do 14 stopinj Celzija. 

V torek možna slana, vreme na praznik bo klavrno

V noči na torek se bo zjasnilo, zjutraj bo ponekod možna slana. V torek bo na vzhodu deloma sončno, drugod bo spremenljivo oblačno, predvsem v zahodnih krajih bodo krajevne padavine. 

V sredo bo oblačno s pogostimi padavinami. Popoldne se bo snežna meja predvidoma spustila pod 1000 metrov nad morjem. 

V četrtek bo precej oblačno, a v glavnem suho. Od petka naprej bo vreme spremenljivo, pojavljale se bodo krajevne padavine, predvsem plohe.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.