Slovenija
22 ogledov

Na prizorišča veslaškega pokala z avtobusi

Izpred Vezenin in blejske osnovne šole avtobusi obiskovalce vozijo do Velike Zak Žurnal24 main
Urejeno parkirišče na Seliški cesti. V Veliko Zako vozijo avtobusi. Popolne zapore na Bledu.

Bled. Zaradi tekme svetovnega pokala v veslanju, na kateri bo nastopilo več kot 600 tekmovalcev iz 38 držav, od tega 61 invalidov, sta od danes do nedelje na Bledu spremenjena ureditev prometa in režim parkiranja.

Parkirnina bo za avtobus
Uradno parkirišče za obiskovalce je urejeno na Seliški cesti, izpred osnovne šole in Vezenin pa na prizorišče v Veliki Zaki vozijo avtobusi. Vstopnine za ogled tekmovanj ni, ob parkiranju pa morajo obiskovalci plačati pet evrov na avto, s tem imajo plačan tudi avtobusni prevoz na prizorišče in nazaj. Na Bledu je urejen krožni promet, na cesti od železniške postaje do Pristave pa je mogoč le enosmerni promet.

Popolne zapore so na celotni Veslaški promenadi – cesti pod gradom, od Prešernove vile do Male Zake; Zupančičeva cesta od krožišča s Kolodvorsko cesto do Male Zake; cesta Za gradom in Kidričeva cesta od križišča s Cesto svobode v smeri Velike Zake do križišča s Kolodvorsko cesto, kjer bo enosmerni prometni režim iz Velike Zake proti Mlinemu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.