Slovenija
8 ogledov

Na Ptuju zaslišani dve priči

Obravnava zoper Ptujčana, ki naj bi spočel otroka svoji mladoletni hčerki, je vč Žurnal24 main
Ptujski incest. Sojenje se nadaljuje. V zraku je še ena preiskava.

Za zaprtimi vrati ptujskega okrožnega sodišča se je včeraj nadaljevalo sojenje 62-letnemu Ptujčanu. Neuradno smo izvedeli, da se je obdolženi poskušal izogniti sojenju, saj menda ni bil zdrav. Kar tri ure naj bi v sodni dvorani razpravljali o njegovem zdravstvenem stanju, a je na koncu sodni senat odločil, da je sposoben spremljati obravnavo.

 

Obsojeni pedofil svobodno nakupuje

Ljubljana. Zaradi pedofilstva pravnomočno obsojenega župnika Francija Frantarja iz zdravstvenih razlogov še vedno ni v zaporu, medtem pa so ga opazili v nakupovalnem središču v Ljubljani, je med drugim zapisal Zmago Jelinčič iz SNS v včerajšnjem poslanskem vprašanju.

Franci Frantar © Boštjan Tacon

 
Obtoženi naj bi nato poskušal tudi izločiti sodni senat, a mu to ni uspelo. Kot smo še izvedeli, sta bili včeraj zaslišani dve priči, najverjetneje člana družine. Zoper Ptujčana pa je vložena še ena zahteva za preiskavo zaradi istovrstnih kaznivih dejanj, na podlagi ovadbe, ki jo je že februarja vložil Franci Matoz , zagovornik družine, zahteva za preiskavo pa je bila podana aprila, a sodišče še ni niti uvedlo preiskave niti o njej odločilo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.