Slovenija
73 ogledov

Na račun vse večjega števila avtomobilov …

Nesreča Profimedias
Ste vedeli, da se je število avtomobilov v zadnjih 25 letih v Sloveniji več kot podvojilo? Po podatkih Statističnega urada RS se je leta 1991 po naših cestah vozilo dobrih 578 tisoč avtomobilov, danes število že presega milijon.

Na račun vse večjega števila avtomobilov, številnih motečih dejavnikov in vedno močnejšega občutka pomanjkanja časa, se v Sloveniji letno zgodi več kot dvajset tisoč prometnih nesreč, povzročitelji pa so največkrat vozniki osebnih avtomobilov.

V lanskem letu so policisti obravnavali 125 prometnih nesreč s smrtnim izidom, 6.366 prometnih nesreč s telesnimi poškodbami in 11.439 prometnih nesreč z materialno škodo. Pri tem se je zgodilo še na tisoče pripetljajev z materialno škodo, pri katerih udeleženci niso klicali policistov.

V težkih trenutkih se obrnite na zavarovalnico GRAWE

Čeprav gre v veliki večini za manjše nezgode, so pripetljaji vedno neprijetni in povezani z dodatnimi skrbmi ter stresom. Prav zato je zelo pomembno, da se lahko v težkem trenutku zanesemo na strokovnega partnerja, ki nam pomaga pri ugodni, celostni in časovno učinkoviti rešitvi.

Strokovni sogovornik ter s tem povezana pravilna izbira zavarovalnice so ključni dejavniki, ki lahko pomagajo pri reševanju težav povezanih z vami, vašimi sopotniki in vašim vozilom. Zato je avtomobilsko zavarovanje GRAWE AVTO, s katerim lahko dosežete najvišji bonus v Sloveniji, za vas prava izbira. Varne voznike namreč nagrajujejo s kar 60-odstotnim bonusom.  

Če se boste odločili za obročno plačilo avtomobilskega zavarovanja GRAWE AVTO, vam ne bodo zaračunali doplačila na obročno odplačevanje, možnost pa imate tudi za edinstveno razširjeno asistenco z GRAWE MOBIL in GRAWE MOBIL PLUS.  Pri zavarovalnici GRAWE so za vas pripravili tudi brezplačne zelene karte.

Zakaj ji pripada osmi premijski razred

Pri sklenitvi avtomobilskega zavarovanja GRAWE AVTO lahko izkoristite tudi družinski popust, ki se uvaja pri družinskih članih v istem gospodinjstvu. 

Naj ponazorimo s primerom zakoncev Novak, kjer se je soproga odločila za nov avtomobil in ima zato 14 premijski razred. Ker ima gospod Novak pri GRAWE zavarovalnici na svojem vozilu osmi premijski razred, bo osmi premijski razred pripadal še njegovi soprogi. V tem primeru soproga na osnovi GRAWE police z družinskim bonusom pridobi kar šest premijskih razredov nižjo premijo.   

Mladi voznik lahko, ob samo 10-odstotnem doplačilu pri sklenitvi zavarovanja GRAWE AVTO, brezskrbno vozi tudi druga vozila, ki so zavarovana pri GRAWE zavarovalnici. Tako pridejo v poštev tudi avtomobili od očeta, mame, dedka, babice, celo od prijateljice ali prijatelja. 

Možnost elitnega zavarovanja

Zakaj GRAWE KASKO ELITE? Prednost kasko elite zavarovanja za vozila je ta, da to zavarovanje vsebuje paleto kritij v enem paketu. Gre torej za tako imenovan “all in one” produkt. Značilna zanj je vezava premijskega razreda na obvezno avtomobilsko zavarovanje (AO). Kakršnakoli kasko škoda, koriščena na podlagi kasko elite zavarovanja, tako nima vpliva na malus v naslednjem zavarovalnem obdobju.