Slovenija
41 ogledov

Na spletu največ zanimanja za Tino Maze

Dan šampionov, Tina Maze Anže Petkovšek
Najbolj nas zanima športnica Tina Maze, med slovenskimi moškimi pesnik Tone Pavček, med dogodki pa smučarski poleti v Planici.

Spletni iskalnik najdi.si je objavil podatke o "klikanju" vsebin v prvi polovici letošnjega leta in kot kaže nas Slovence zdaleč najbolj zanima športno dogajanje.

Smučarska šampionka Tina Maze je na spletu še vedno najbolj popularna, med dogodki pa so bili letos najbolj iskani smučarski poleti v Planici.

Planica 2015 | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Šport še vedno prevladuje

Če so na prvem mestu poleti v Planici, je na drugem Zlata lisica, na tretje mesto pa se je v prvi polovici leta zavihtelo svetovno prvenstvo v alpskem smučanju.

Sledijo maraton Franja in šele na petem mestu je dogodek, ki nima povezave s športom - Evrovizija. Na šestem mestu spletnega zanimanja je potres v Nepalu, sledijo pa mu prodaja Telekoma, afera zdravnika Ivana Radana, enake pravice za istospolne ter nesreča letala Germanwings.

Katarina Čas | Avtor: FameFlynet FameFlynet

Prva Tina, kot novinka ji sledi Katarina

Če Slovenci Črnjanko najbolj spremljamo že nekaj let zapored, je igralka Katarina Čas prvič na drugem mestu, sledi ji ravno tako novinka na lestvici najdi.si,  Nina Osenar. La Toya, Urška Čepin, Alya, Špela Grošelj, Tanja Žagar, Rebeka Dremelj in Ines Juranovič so ženske, ki so med Slovenci, ki srfajo po spletu ravno tako požele kar nekaj zanimanja.

Majniško deklaracijo je pred dvajsetimi leti na Kongresnem trgu prebral Tone Pav | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Tone Pavček in njegove pesmi

Lestvica najbolj spremljanih slovenskih moških kaže, da so pesmi Toneta Pavčka še vedno močno med nami, saj se je v prvem polletju 2015 po iskanju vsebin uvrstil na samo prvo mesto.

Sledi mu Peter Prevc, takoj za našim najboljšim smučarskim skakalcem je odvetnik Miro Senica.Trojici najbolj spremljanih slovenskih moških sledijo Jan Plestenjak, Miro Cerar, Brendi, Lojze Slak, Janez Janša, Filip Flisar.

Alya | Avtor: Facebook Facebook

Alya izpodrinila Tanjo Žagar

Prvič je vrh lestvice osvojila Alya, ki je s prvega mesta izpodrinila Tanjo Žagar. Jan Plestenjak je letos drugi,  tretja na lestvici po klikanju pa je med glasbeniki in glasbenicami Špela Grošelj. Sledijo ji Tanja Žagar, Modrijani, Rebeka Dremelj, Nina Pušlar, Brendi, Lojze Slak in Zlatko.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.