Slovenija
7 ogledov

Na štajerski avtocesti gorelo

Zastoj na primorski avtocesti med Uncem in Postojno v smeri Kopra K. Kl.
Novi zastoji zaradi prometnih nesreč.

Prometne nesreče:

Na dolenski avtocesti v predoru Mali vrh v smeri Novega mesta je zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas. Nastaja zastoj.

Na Vipavski hitri cesti med priključkoma Vipava in Ajdovščino v smeri Nove Gorice je zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas.

Do 16. junija bo več cestnih zapor zaradi kolesarske dirke Po Sloveniji.

Po državi je zaradi prireditev tudi več zapor

  • med 13. in 23. uro bodo v Novem mestu zaprti Glavni in Florjanov trg ter Dilančeva in Jenkova ulica;
  • med 19. in 22. uro bodo zaprte ceste Škofja Loka - Gorenja vas in Češnjica - Škofja loka ter nekatere ceste v Škofji Loki;
  • do nedelje do 2. ure zjutraj bo v Sladkem Vrhu zaradi gasilskega tekmovanja zaprta lokalna cesta mimo Gasilskega doma, od krožišča do regionalne ceste.

Danes in v nedeljo bo zaradi del med 7. in 19. uro zaprta cesta Šentjur - Črnolica med Šentjurjem in Risnikom.

Promet pa ovirajo tudi dela na cestah

  • v ponedeljek zjutraj bodo začeli postavljati delovno zaporo na štajerski avtocesti zaradi preureditve cestninske postaje Tepanje;
  • predor Karavanke je normalno prevozen, ponovno bodo z deli začeli v ponedeljek zjutraj;
  • do ponedeljka do 5. ure zjutraj bo zaprta polovica štajerske avtoceste med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani; zaprt bo tudi priključek Trojane proti Ljubljani; promet je v času zapore preusmerjen na vzporedno regionalno cesto;
  • na primorski avtocesti na priključku Postojna bo oviran promet zaradi sanacijskih del na nadvozu na regionalni cesti.

Na regionalni cesti Pivka - Knežak - Ilirska Bistrica, v Pivki na Snežniški cesti, je popolna zapora zaradi gradnje kanalizacije in vodovoda. Obvoz je po glavni cesti skozi Ribnico in Ilirsko Bistrico, za lokalni promet pa čez Trnje in Klenik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.