Slovenija
27 ogledov

Na štajerski avtocesti manjši zastoji

Kolona na avtocesti Spletna kamera PICnter
Zaradi del na avtocesti in preusmeritve prometa prihaja do zastojev.

Zaradi del na štajerski avtocesti je pred izvozom Blagovica proti Mariboru nastal daljši zastoj. Po podatkih Prometno-informacijskega centra je kolona vozil dolga okoli kilometer in pol, zato voznikom priporočajo, da na staro cesto zavijejo že na izvozu Lukovica.

Zgoščen promet je tudi na regionalni cesti Lukovica - Trojane - Vransko.

Zastoji nastajajo zaradi del na cesti med Blagovico in Vranskim, zaradi česar je ta odsek zaprt za ves promet, zaprt pa je tudi uvoz Trojane proti Mariboru. Zapora bo do ponedeljka do 6.ure, promet pa je preusmerjen na regionalno cesto. 

Dela tudi na primorki in dolenjki

Zaprta pa je tudi polovica primorske avtoceste, zapora med Kozino in Divačo proti Ljubljani pa bo trajala predvidoma do konca junija , promet poteka dvosmerno po drugi polovici. Tudi tukaj občasno nastajajo zastoji.

Dela potekajo tudi na dolenjski avtocesti med Obrežjem in Brežicami proti Ljubljani. Tako bo do predvidoma začetka junija promet potekal po drugi polovici dvosmerno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.