Slovenija
2613 ogledov

Na teh dveh smučiščih smučanje z eno karto

smučanje sneg strmina EPA
Smučišči sta oddaljeni pol ure vožnje, na njiju bo moč smučati z enotno karto.

Smučarski center Golte in smučišče Celjska koča sta se pred prihajajočo zimsko sezono odločila za sodelovanje. Smučarji bodo lahko z enotno sezonsko smučarsko vozovnico smučali na obeh savinjskih smučiščih, ki sta med seboj oddaljeni le dobre pol ure vožnje.

Kot je na današnji predstavitvi skupnega projekta na Celjski koči povedal direktor smučišča Golte Mitja Terče, so ob koncu poletne sezone že povsem usmerjeni v zimski del, ki ga pri njih načrtujejo za 6. december. Ker so doslej pogrešali povezovanje slovenskih smučišč, so se odločili stopiti skupaj v obeh med seboj najbližjih.

S smučarsko vozovnico Savinja bo mogoča dnevna in nočna smuka med tednom na Celjski koči, med vikendi pa se bodo lahko ljubitelji zimskih športov smučali na Golteh. "Ponudba je najbolj zanimiva za tiste, ki živijo v okolici Celjske koče, kjer bodo lahko smučali med tednom in morda naučili smučanja svoje otroke, ko bodo rabili bolj zahtevne terene, pa se bodo konec tedna lahko podali na naše smučišče," je pojasnil Terče.

Vozovnice Savinja bodo odraslim smučarjem v predprodaji na voljo za 227 evrov, za mlade in seniorje po 189, za otroke pa po 124 evrov. Kupiti jih bo mogoče na blagajnah obeh centrov, v spletni trgovini smučišča Golte ter na prodajnih mestih Nomaga. Cene dnevnih in ostalih smučarskih vozovnic bodo ostale na ravni lanske zime.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.