Slovenija
65 ogledov

Na tekme EP brezplačno z avtobusi

Ljubljana 18.05.2013 mestni avtobus, proga 13, trola, mestni javni prevoz, posta Saša Despot
Vstopnice za EuroBasket. Uporabili jih boste lahko za brezplačen prevoz z LPP tri ure pred in po tekmi.

Tudi med evropskim prvenstvom (EP) v košarki, ki bo potekalo od 4. do 22. septembra, bodo vstopnice za tekme veljale kot brezplačne vozovnice za prevoz z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) tri ure pred in tri ure po tekmi. Tako je tudi zdaj ob vsaki večji prireditvi v Stožicah ali Hali Tivoli.

To bo veljalo za vse, ki bodo kupili vstopnice za EP, čeprav so včeraj z MOL sprva sporočili, da bodo imeli to možnost le občani Ljubljane in primestnih občin. Ko smo jih vprašali, kako bodo lahko vozniki na avtobusih preverjali, kdo je občan Ljubljane, pa so na MOL le povedali, da razlik med Ljubljančani in drugimi obiskovalci ne bo.

Koliko več avtobusov bo vozilo med EP, kakšen bo vozni red in kje bo mogoče parkirati, bodo na MOL razkrili v ponedeljek, ko naj bi potrdili tudi, da obiskovalci med EP ne bodo mogli parkirati v garaži v Stožicah. Ta bo namenjena košarkarskim reprezentancam in drugemu spremljevalnemu osebju, je poročal Dnevnik.

Komentarjev 1
  • macko 07:50 05.julij 2013.

    heh, ste pa za hece.če je brezplačno, še ni zastonj, a ne ? ali pa ma MPP , kak črni fond ? med vrsticami pač piše voli jankoviča in se vozi z MPP, na ruševine njegovove podjetniške uspešnosti....<br ...prikaži večr />mogoče bo pa os, avto kar v redu, bom vsaj volilno neodvisen...