Slovenija
0 ogledov

Na tekmo vsaj dve uri prej

Če greste jutri na Stožice, se od doma odpravite dovolj zgodaj. (Foto: Boštjan T Žurnal24 main
Na jutrišnjo košarkarsko tekmo med Slovenijo in Španijo pridite vsaj dve uri prej, pozivajo v Košarkarske zvezi Slovenije.

"Ker gre za tekmo ob odprtju novega objekta, ki ga vsi skupaj šele dodobra spoznavamo, vse vljudno prosimo za obilico razumevanja," pravijo na zvezi. Tekmo si bo ogledalo 12.500 obiskovalcev, vstopnice pa so bile razprodane v 13 dneh.

Ker se pri razporeditvi sedežev po besedah Anžeta Blažiča iz košarkarske zveze ni vse izšlo po načrtih, je prišlo do nihanja med načrtom in dejanskim stanjem sedežev v dvorani. Imetnike vstopnic manjkajočih sedežev zato v zvezi prosijo, naj  se zglasijo pri hostesah, ki jih bodo pospremile do prostega sedeža. Ta bo cenovno vsaj enak ali pa celo boljši od kupljenega, obljubljajo.

Brezplačno parkiranje in spremenjen promet LPP

Da bi se izognili gneči in zastojem v okolici novega športnega parka, bo jutri in tudi v sredo pred nogometno tekmo na novem stadionu spremenjen prometni režim mestnih avtobusov linij številka 1, 11, 13 in 20.

Prav tako so organizatorji omogočili brezplačno parkiranje na parkirišču Bežigrad za gospodarskim razstaviščem, na Kranjčevi pred stavbo Pop TV, na parkiriščih Žale I in II ter na celotnem območju avtosejma, od koder bodo potnike vozili s podaljšano linijo 1.

Več o prometnem režimu si lahko preberete tu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.