Slovenija
27 ogledov

Na Vršič le z zimsko opremo

promet cesta spolzko dež
1/3
Promet.si
Močan dež je že začel povzročati težave na cestah; zgodili sta se vsaj dve prometni nesreči, na avtocestah pa so začeli nastajati zastoji. Na Vršiču je že zapadel sneg.

Prelaz Vršič je tako prevozen samo za osebna vozila z zimsko opremo, cesta na Mangart pa je zaprta. Sicer pa zaradi slabega vremena nastajajo zastoji po vsej državi, zgodilo se je tudi nekaj prometnih nesreč.

Okoli 6.30 se je v naselju Hrastovica v Občini Mokronog - Trebelno zgodila prometna nesreča, a vzrok in posledice še niso znani. Pol ure prej pa sta v Občini Tržič zaradi podrtega drevesa trčili dve osebni vozili. V nesreči sta se poškodovali dva človeka.

Na primorski avtocesti proti Ljubljani med priključkoma Unec in Logatec pred počivališčem Lom je zaprt prehitevalni pas in nastaja dvokilometrski zastoj. Promet je zgoščen na ljubljanski južni obvoznici pred izvozom Vič iz smeri razcepa Kozarje, na ljubljanski obvoznici od Kozarij proti Bežigradu, na štajerski avtocesti od Domžal proti Ljubljani, na dolenjski avtocesti od Grosuplja proti Ljubljani ter na cestah Šenčur–Kranj in od Škofljice proti Ljubljani.

Bodite previdni in predvsem strpni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.