Slovenija
462 ogledov

Na vstop na trg se pripravlja PRIME

M TOM PRIME M TOM
M TOM z novimi linijami sedežnih garnitur za dom, počitniške prostore, hotele in poslovne prostore. Preverite naslednjo generacijo sedalne opreme.

Mokronoško delavsko podjetje M TOM je nastalo po stečaju podjetja TOM. Delavcem je uspelo ohraniti proizvodnjo oblazinjenega pohištva sedežnih garnitur za dom. Z odkupom podjetja s strani delavcev je tudi eno od redkih podjetij, ki je uspelo oživiti proizvodnjo po stečaju in odkupilo proizvodni prostor za proizvodnjo sedežnih garnitur od DUTB. Delujejo samostojno, direktor pravi, da je bolj "kapetan ekipe" kot klasični direktor.

Podjetje želi utrditi pozicijo proizvajalca na slovenskem trgu, razširiti prodajo v Evropsko unijo in na Hrvaško, ter razvijati lastni proizvodni program oblazinjenega pohištva glede na namen uporabe.

V letu 2017 je podjetje poleg klasičnega namena uporabe sedežnih garnitur za dom, razširilo svoj proizvodni program sedežnih garnitur tudi na segment počitniškega programa za vikende vseh vrst,  kot tudi za  manjše vikende na morju ali mobilne hiške. Poleg tega so dodali še dodatni program za poslovne prostore in hotele s poudarkom na pomožnih ležiščih v hotelskih sobah ter s posebnimi fotelji za sprejem gostov v sejnih sobah ali čakalnicah. 

Za počitniške prostore 

Novost model SAMO, Trosed je oblikovno sodobno zasnovan in  primeren za prostore, kot so manjši vikendi, kabineti, podstrešni stanovanja z možnostjo ležišča za eno osebo ker se nasloni enostavno odstranijo in dobimo razširjeno površino. 

Model KAVČ TOM, je funkcionalen z dvema večjima ležiščema in omogoča dva udobna ležišča z vgrajenim predalom namenjen za vse vrste bivalnih prostorov.

Za garsonjere ali vsakodnevno spanje in moderne prostore, ki so lahko večji ali manjši v hiši ali bloku pa je najprimernejši model sedežne garniture model LUNA, ki je namenjen za vse uporabnike tako za dom kot tudi počitniške prostore je multifunkcijski. 

LUNA je moderna sedežna garnitura, ravnih linij in sodobnega dizajna. Naslon in sedežna blazina se enostavno preklopijo v vzmeteno ležišče lahko se postavi do zida in se naslon preklopi v ležišče. S tem je bivalni prostor maksimalno izkoriščen.

Fotelj TONE primeren kot pomožno ležišče tako za počitniške ambiente kot hotele, krasi ga enostavna uporaba in raztegljivost v ležišče. Modularnost omogoča, da se ga lahko postavi eden zraven drugega in je v izvedbi dveh ležišč ali treh. 

Moderni poslovni prostori in hoteli

Za poslovne prostore je podjetje razvilo sedežno garnituro model ROMA, ki je zasnovan z ravnimi linijami in je v sestavih fotelj, dvosed, trosed ali štirised. Sedežna ROMA domuje že v marsikateri sejni sobi podjetij tako doma kot v tujini. Največjo prepoznavnost pa je model dobil na letošnjem avto salonu na gospodarskem razstavišču v novinarskem televizijskem kotičku.

Za sprejemnice v poslovnih objektih in hotelih  je novost fotelj LEON, ki že krasi sprejemnice v nekaterih hotelih in tudi na kakšni TV oddaji se ga lahko opazi, ter klasični fotel POLO, ki pa se že " vozi" na nekaterih čezoceanskih ladjah po svetu kot del ladijskih separejev.

To je najbolj prodajni model

Podjetje v celoti tudi ohranja klasične sedežne garniture, kjer je najbolj prepoznavna sedežna garnitura FLORJAN, ki je modularna z obilo možnosti "dodatne opreme", kjer se lahko vgradijo pripomočki kot je USB, vtičnica, računalniška mizica.

Model Florjan je tudi najbolj prepoznaven model, ki se sestavlja kot "lego kocke" in je namenjen praktično za vse prostore, če tipske dolžine ni v katalogu, pa se podjetje tudi prilagodi strankam z izdelavo na mero če ni vgrajenih funkcij ležišč.

V podjetju niso pozabili tudi na starejšo populacijo saj model FLORJAN omogoča povišanje sedal za lažje vsedanje in vstajanje kar predstavlja danes problem v poplavi nizkih sedežnih garnitur ki so na trgu. dodatno so izboljšali višino naslona z nastavljivim vzglavnikom ki nudi oporo vratu pri sedenju. 

Nova generacija sedalne opreme

Trenutno se pripravljajo na vstop na trge EU z modelom PRIME

Prime je naslednja generacija sedalne opreme. Skozi transformacijo sofa pridobi dva fotelja in tabure, ki jih lahko združimo in pridobimo dodatno ležišče. Brez napora tako podvojimo sedalno površino, saj preprosto izvlečemo sedalne module iz strani in od spredaj.

Prenovili so tudi model TOMY, kot TOMY Plus.

Je ergonomski izdelek za delo s prenosnim in tabličnim računalnikom, lahko pa ga uporabimo tudi za počivanje in branje. Je zanimivega videza in zavzame malo prostora in se enostavno pospravi.

Na vseh sedežnih se lahko izbira tkanine od navadnih do funkcionalnih  aqua clean tkaninki so primerne za sobivanje s hišnimi ljubljenčki z značilnostjo enostavnega čiščenja ter zaščito proti pršici.