Slovenija
26 ogledov

Na zbornici dve prijavi

Na odvetniški zbornici so obljubili, da bodo takoj sprožili postopek, pravi Matj Žurnal24 main
Bor Nekrep. Odvetniška zbornica že preiskuje prijavo zoper Nino Zidar Klemenčič in Boštjana Penka.

Pri odvetniški zbornici je aktivna še ena zelo resna prijava proti odvetnikoma Nini Zidar Klemenčič in Boštjanu Penku. Tako nam je včeraj sporočil oče pokojnega Bora Matjaž Nekrep in dodal, da vsebuje prijava popolnoma enake navedbe, ki jih odvetnikoma očita tudi sam v svoji prijavi.

Borovi starši so 2. aprila odvetniški zbornici prijavili Zidar Klemenčičevo in Penka, in sicer zaradi navzkrižja interesov. Zidar Klemenčičevi očitajo, da je zastopala tako zdravniško zbornico kot zdravnico Zlatko Kanič, Penku pa, da je Kaničevo zastopal pri obravnavi na zdravniški zbornici, ko je delal pri Zidar Klemenčičevi, kar pa odvetnika zanikata.

“Prevzem naše prijave so na zbornici takoj vljudno potrdili in sporočili, da bodo nemudoma sprožili postopek,” pravi Matjaž Nekrep, ki na odločitev zbornice še čaka; za naša vprašanja pa so bili na zbornici nedosegljivi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.