Slovenija
157 ogledov

Načelnica zapušča župana

Turšičeva zatrjuje, da sta z županom v dobrih odnosih in da odhaja zgolj zaradi Žurnal24 main
Leto dni pred koncem mandata se je načelnica oddelka za nepremičnine MOL Nataša Turšič odločila za odhod.
Le še do predvidoma 1. septembra načelnica oddelka za nepremičnine Mestne občine Ljubljana Nataša Turšič je za Žurnal24 potrdila, da zapušča mestno upravo. “Res je, dokončno,” je komentirala odločitev.

Pojasnila je, da je bila povabljena na Slovenske železnice za direktorico sektorja za nepremičnine in je ponudbo po razmisleku sprejela. “To bo nadgradnja dela, ki sem ga opravljala na občini,” je dodala in poudarila, da ji bo nova služba izziv. V njej se bo, med drugim, ukvarjala tudi s poglobitvijo železnice v Ljubljani. Župana je že osebno obvestila o odhodu.

“Pojdi na dopust”
O tem, ali Turšičeva res odhaja, je bil župan Zoran Janković na torkovi tiskovni konferenci precej redkobeseden. “Napovedala je, ampak, počakajmo še,” je dejal.

O razlogih za odhod naj po njegovih besedah govori sama. “Če mene vprašate – jaz sem z Natašo zelo zadovoljen.” Potrdil je, da mu je prišla povedat, da bi šla. Po njegovi oceni je področje oddelka nepremičnin izjemno težko, potrebno je veliko napora in “ona je naredila veliko delo”.

“Če me že provocirate – rekel sem ji, pojdi na dopust, spočij se in potem se odloči. Odpovedi pa še ni dala,”
je ob napovedanem odhodu nekdanje članice LDS še povedal Janković.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.