Slovenija
32 ogledov

Nadenite si nov obraz!

Lip Bled Lip Bled
Vrata so danes več kot le zagotovilo, da se počutimo varni. So obraz našega doma. Zato je zelo pomembno, da so skrbno izbrana in po našem okusu. Vsekakor jih morajo odlikovati tudi vrhunska kvaliteta, moderen videz in na koncu odlična cena.

Vse te lastnosti odražajo vrata podjetja LIP BLED, enega od modernejših podjetij na področju lesne industrije v Sloveniji.

Pri LIP BLED lahko zbirate med:

dekor vrati: enostavna konstrukcija, cenejši materiali, površine so oplaščene z dekorativnimi folijami.

CPL vrati: vrata višjega cenovnega razreda, odporna na udarce in praske.

Masivnimi vrati: so iz lepljenega masivnega lesa in sodijo med vrata srednjega in višjega cenovnega razreda.

Furnirnimi vrati: površina vrat je prekrita s tankim slojem naravnega lesa oziroma furnirja. Med kakovostno vrsto furnirja spada tudi hrast grča. Grče v lesu so nekaj samoumevnega, mi pa si jih predstavljamo kot napake v lesu. Lesna industrija, tudi podjetje LIP BLED, pa je grčo izkoristila kot novost, ki poudarja naraven in moderen videz vrat.

Ste se odločili za menjavo vrat ali morda potrebujete le nekaj dodatnih informacij? Potem se oglasite na Hišnem sejmu LIP BLED v vašem najbližjem prodajnem salonu. Prijazni svetovalci vam bodo pomagali z nasveti pri sami izbiri in predstavili novosti, do 21. maja pa lahko izkoristite tudi do 12 odstotni popust na izbrane izdelke. Več o akciji na www.lip-bled.si.

Podjetje je strokovnjak tudi na področju stavbnega pohištva, parketa, modernih kljuk in lesenih oken. Prav slednja ponujajo izvrstno toplotno izolativnost.