Slovenija
14 ogledov

Nagovarjal mladoletnico, dobil globo

V Linhartovem podhodu sredi Ljubljane je opit brezdomec neokusno ogovoril majhno Žurnal24 main
27-letni brezdomec pijan nedostojno ogovarjal majhno deklico. Prestrašil babico in razburil mimoidoče, sledila prijava. Globa zaradi nedostojnega vedenja.

''Bil je zelo vinjen, a znakov kaznivega dejanja v zvezi s tem dogodkom ni bilo, zato smo moškega po pogovoru oglobili zaradi nedostojnega vedenja, za kar je po zakonu predpisana kazen 104,32 evra,'' je povedal Vinko Stojnšek s Policijske uprave Ljubljana.

''Joj, kaj bi ti jaz delal v spalnici''
Neprijetni dogodek, še najbolj za deklico in babico, se je pripetil v Linhartovem podhodu v Ljubljani. Šli sta mimo dveh brezdomcev, ki sta beračila v podhodu, eden od njiju pa je takrat ogovoril deklico. Po poročanju Dnevnika naj bi ji rekel: ''Joj, kaj bi ti jaz delal v spalnici. " Tega nam na policiji niso mogli potrditi.

Možakar naj bi zelo razburil tudi mimoidočo, ki naj bi se odzvala z besedami: ''Si to meni rekel?'' Brezdomec ji je odvrnil, da so bile besede namenjene mladoletni deklici. Obe starejši dami, razburjeni in jezni zaradi njegovega obnašanja, sta brezdomca prijavili policistom, ki so ga kasneje izsledili in zaslišali na policiji.

Skupaj globa za 605,07 evra
Zaradi sprevrženih besed so 27-letnega Slovenca oglobili za 104,32 evra, zaradi nedostojnega vedenja do uradne osebe in vsiljivega beračenja pa še z dobrimi 500 evri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.