Slovenija
5 ogledov

Najaktivnejši kamp

Glavna atributa kampa sta mir in sprostitev v naravi. (Foto: Polona Pegan) Žurnal24 main
V Šobcu letos pričakujejo manj gostov zaradi gospodarske krize in neustreznih oznak ob avtocesti.

V kampu Šobec se pripravljajo na novo sezono, ki se bo začela 18. aprila. V primeru lepega vremena ga bodo odprli že teden prej. Pred tem bodo kamp očistili, obnovili sanitarije in popravili zimsko škodo.

Večja dela se bodo opravljala v jeseni, ko bodo obnovili restavracije in streho na recepciji. Dolgoročni načrti vključujejo še izgradnjo kanalizacije in plinifikacijo.

Manj gostov
Letos zaradi gospodarske krize pričakujejo manj gostov. “Kamp na leto obišče okoli dvajset tisoč gostov, ki ustvarijo osemdeset tisoč nočitev,” je povedal novi direktor kampa Sašo Gašperin. Januarja so prejeli nagrado active holiday award 2008 za kamp, ki svojim gostom ponuja najaktivnejše počitnice.

Kamp ni dobro označen
Dotok gostov pa jim je upadel, saj ob novi avtocesti kamp ni ustrezno označen. “Kamp je označen, ampak ne tako dobro kot pred izgradnjo avtoceste,” je pojasnil Gašperin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.