Slovenija
4 ogledov

Najame ga lahko vsak

Verlič je priznal, da je na njegovem rojstnem dnevu intervenirala tudi policija Žurnal24 main
Praznovanje rojstnega dneva podžupana Andreja Verliča še razburja. Sam je prepričan, da ni nič kršil.
 
 

Ničesar posebnega nismo delali – jedli smo in pili dobro domače vino, radensko, brezalkoholno pijačo in pivo.

Andrej Verlič o svojem rojstnem dnevu

 
Praznovanje rojstnega dne podžupana Andreja Verliča, ki ga je priredil konec avgusta na Mariborskem otoku, je v javnosti povzročilo kar nekaj razburjena. Verliču se je očitalo, da je brez soglasja pristojnih služb praznoval na območju naravne znamenitosti in da mu je to omogočil javni zavod (JZ) Športni objekti Maribor.

Antonu Knezu, direktorju JZ Športni objekti Maribor, so očitali, da naj drugi meščani ne bi mogli najeti prostora za različne prireditve na Mariborskem otoku.

Oba sta vse očitke zavrnila.

 

Tržili ga bodo

Cene najema. “Za od štiri do šest ur najema zaračunamo med 100 in 200 evri. Točne cenike bomo kmalu objavili na svojih spletnih straneh,” je pojasnil Knez in dodal, da še niso zavrnili nikogar, ki jih je prosil za najem kakšnega športnega objekta.

“Nič nismo kršili”
“Zabava je bila zaprtega tipa. Bilo je 35 povabljenih, potekala je v gostinskem objektu na Mariborskem otoku in na ploščadi pred njim. Zavedam se, da je otok naravna znamenitost na območju Mestne občine Maribor, kjer veljajo nekateri predpisi, vendar lahko zagotovim, da jih med praznovanjem nismo kršili. Kakšnih posebnih dovoljenj pa ni treba imeti. Če kdo misli, da je s tem kaj narobe, naj me ovadi,” je dejal Verlič.

Knez je pojasnil, da lahko vsak občan najame prostor na Mariborskem otoku in da so letos na tem prostoru gostili že štiri prireditve.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.