Slovenija
49 ogledov

Najboljši zaposlovalec Krka

Riko Ribnica, podrta streha Bralec Žiga
Najboljši zaposlovalec minulega leta Zlata nit 2012 je v kategoriji malih podjetij podjetje Lotrič meroslovje, v kategoriji srednje velikih podjetij podjetje Riko inženiring, v kategoriji velikih podjetij pa družba Krka.

Družba Dnevnik je danes v Ljubljani podelila nagrade najboljšim zaposlovalcem minulega leta Zlata nit 2012. Posebno priznanje za zgledno prestrukturiranje je prejelo podjetje Steklarna Hrastnik, podjetje Aviat pa je prejelo posebno priznanje za zlato prakso na področju povezovanja in združevanja znanja.

V letošnjem izboru Zlata nit je sodelovalo 53 malih podjetij, 32 srednje velikih podjetij in 15 velikih podjetij. Na anketni vprašalnik je odgovarjalo 7027 zaposlenih, od tega 4015 zaposlenih v velikih podjetjih z več kot 250 zaposlenimi, 2091 v srednje velikih podjetjih z do 250 zaposlenimi, 921 pa iz malih podjetij z do 50 zaposlenimi.

V kategoriji malih podjetij so se v finale uvrstili Hair Beauty, Intera, Kompas Xnet, List, Lotrič meroslovje, Proevent in podjetje Vivo. V kategoriji srednjih podjetij skupino finalistov sestavljajo Aviat, Butan plin, Gen-I, Microsoft, Riko inženiring, Roche in Vizija računovodstvo.

Med velikimi podjetji tokrat ni bistvenih sprememb. Med najboljše so se uvrstili Adria Mobil, Krka, Lekarna Ljubljana, Luka Koper, Simobil, Steklarna Hrastnik in Zavarovalnica Maribor.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.