Slovenija
634 ogledov

Najdražje hiše, ki se prodajajo pri nas

Najdražje hiše
1/12
zurnal24.si
To so najdražje hiše, ki se prodajajo v Sloveniji na portalu nepremicnine.net.

Najdražja hiša, ki se prodaja na nepremicnine.net, stane 3,6 milijona evrov, ima dve stanovanji in tri apartmaje, a ob oglasu ni fotografij. 

"Lastniki ne želijo objave fotografij,“ je pojasnila Rosana Benčič iz koprske podružnice agencije Ruj nepremičnine, kjer sicer niso posebej specializirani za luksuzne nepremičnine. Pravi, da zanimanja ni, vsake toliko se kakšna stranka zanima za nepremičnine do milijon evrov, več pa praktično ne. 

Najdražje so sicer vile ob morju, najdražja ljubljanska nepremičnina na portalu nepremicnine.net pa stane manj kot 2,5 milijona evrov. Med najdražjimi nepremičninami še vila in 12 hektarjev gozda ob blejskem jezeru ali pa Kardeljeva vila pod Šmarno goro. 

Ogledate si jih lahko v zgornji galeriji. 

Za 3,1 milijona evrov manj se dobi celotna mogočna palača Trevisini v Piranu, ki stoji tik ob morju, nekoč pa so bili v njej prostori Gea Collega. 

Za tri milijone evrov lastniki ponujajo 340-kvadsratnih metrov veliko vilo zraven hotela Kempinski ali 810 kvadratnih metrov veliko hišo v okolici Vodic, ki ima 130 kvadratnih metrov veliko jedilnico s salonom, šest spalnic in skoraj deseti tisoč kvadratnih metrov pripadajočega zemljišča. 

Lastnik za 540 kvadratnih metrov veliko hišo v naselju Kampel nad Koprom pričakuje dva milijona in pol evrov, malce ceneje pa je mogoče dobiti vilo Rožnik na Bledu, skupaj z njo pa še 12 hektarjev gozda na hribu tik ob jezeru. Vila je sicer potrebna obnove. Za isti denar se dobi 450 kvadratnih metrov velika vila v ljubljanski Rožni dolini, ki ji pripada "le“ 625 kvadratnih metrov zemljišča, a je zelo moderno zasnovana. 

V Glemu v slovenski Istri je za 2,2 milijona evrov naprodaj rekonstruirana beneška trdnjava iz 14. stoletja, za sto tisoč evrov manj pa vrstna hiša v Piranu s tremi stanovanji in lastniškim vrtom. 
Za dva milijona evrov je naprodaj Kardeljeva vila v Tacnu pod Šmarno goro. Hiša je potrebna obnove, stoji pa na skoraj osem tisoč kvadratnih metrov veliki parceli. 

Za malo manj kot dva milijona evrov se oglašuje hiša v Seči s šestimi apartmaji, za 1,8 milijona pa vila s petimi spalnicami v Logatcu. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.