Slovenija
19546 ogledov

Najnovejša napoved: Na ta dan bo lahko tudi snežilo

Zima
Jutri bo dež, v četrtek sneg tudi do nižin.

Na Agenciji za okolje so proti večeru objavili osveženo vremensko napoved in za jutri napovedali dež. "Ponoči bo na zahodu začelo rahlo deževati, na vzhodu bo vetrovno. Jutri bodo padavine zajele vso državo, meja sneženja se bo spustila pod 1000 metrov, "so zapisali

Zjutraj bo na zahodu in v osrednji Sloveniji oblačno, na vzhodu pa bo še deloma jasno, temperature pa 2 do 8 stopinj Celzija, v zatišnih krajih malo pod 0 °C.

Popoldne bo že deževalo povsod po Sloveniji, meja sneženja se bo spustila le severu do nadmorske višine okoli 700 m. Najvišje dnevne temperature bodo na severu okoli 4, drugje od 6 do 13 °C.

V torek bo spet jasno

V torek bo precej jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Zapihal bo veter severnih smeri, na Primorskem burja. V sredo bo sončno, veter bo oslabel. Hladneje bo.

V četrtek sneg do nižin

"Vremenske motnje iznad Atlantika bodo občasno vplivale tudi na vreme na območju Alp in Sredozemlja. Prva hladna fronta dosegla nas bo predvidoma dosegla v četrtek," napovedujejo na Arsu in dodajajo, da bo lahko tudi snežilo. "V četrtek bodo predvidoma nastajale manjše padavine, tudi po nižinah bo lahko rahlo snežilo. V petek bo nad naše kraje dotekal toplejši zrak, sneg bo verjetno prešel v dež."

Več možnosti za sončno in suho vreme bo v soboto, še dodajajo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.