Slovenija
37 ogledov

Najprej je ustrelil bivšo, njenega moža, na koncu pa še sebe

Švicarska policija EPA
Na parkirišču ob železniški postaji v kraju Wilderswill so policisti odkrili tri trupla. Trojica je bila po prvih podatkih ustreljena. Moški naj bi ubil bivšo ženo in njenega novega partnerja, takoj zatem pa storil samomor.

Policija je zaenkrat s pojasnili o krvavi tragediji še zelo skopa. Lokalni mediji poročajo, da forenzična preiskava poteka tudi v bližnjem hotelu, saj imajo balkoni razgled naravnost na prizorišče zločina. Policija je dve trupli našla na tleh parkirišča, eno pa v avtu.  Vsi trije naj bi bili portugalski državljani.

Moški naj bi ubil bivšo ženo in njenega novega soproga, nato pa si sodil sam. Pozvonil naj bi na domu bivše soproge in jo ustrelil v glavo, ko mu je odprla vrata. Takoj zatem naj bi zagledal njenega novega soproga in ustrelil tudi njega.

Strelec naj bi nameraval nato vstopiti v hišo in ubiti še svoje tri otroke, stare od sedem do 18 let. Eni od hčerk pa naj bi še pravočasno uspelo zapreti vrata in jih rešiti pred domnevno nasilnim očetom. Moški, ki naj bi bivšo ženo nadlegoval in ji grozil že nekaj časa, si je takoj zatem sodil sam.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.