Slovenija
13 ogledov

Najprej toča, sledil bo še sneg

Prihodnje dni bomo predvsem zjutraj potrebovali topla oblačila. (Foto: Barbara M
1/9
Žurnal24 main
Celje z okolico je danes znova pobelilo. A tokrat za bele ceste in travnike ni bil kriv sneg temveč toča. Obdobje neurij se je, kot kaže, že začelo, a še prej lahko del države preseneti sneg.

Po toplih temperaturah, ki so nas razvajale v prejšnjem tednu, se je ozračje čez vikend ohladilo za okoli 10 stopinj. Nestanovitno aprilsko vreme nas čaka tudi v prihodnjih dneh.

Ponoči bo na zahodu delno jasno, drugod spremenljivo oblačno.
Predvsem na vzhodu je še mogoča kakšna ploha, tam se bo zjutraj meja sneženja prehodno spustila do nadmorske višine okoli 600 metrov.

Jutri bo oblačno, le na zahodu bo dopoldne še nekaj jasnine Občasno bodo še krajevne padavine, deloma plohe. Jutro bo mrzlo s temperaturami od -1 do 5 stopinj. Najvišje dnevne bodo od 7 do 11 stopinj, na Primorskem do 16 stopinj Celzija.

Vse o vremenu in drugih aktualnih vremenskih podatkih na našem vremenskem portalu www.vreme.net.

Teden spremenljivega vremena

V torek in sredo se bo nadaljevalo nestalno vreme z občasnimi padavinami, deloma plohami. Na Primorskem bo sprva še pihala šibka do zmerna burja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.