Slovenija
37 ogledov

Največji je zelo znižal cene

elektro energija Žurnal24 main
Kdor ne bo izbral novega paketa, bo še naprej plačeval več.

Največji dobavitelj elektrike gospodinjstvom Elektro energija (hčerinska družba Elektra Ljubljana) po novem ponuja tudi plin, včeraj pa so predstavili še izjemno ugodno ponudbo elektrike.

Razliko odtehta popust

V ponudbi, ki velja le za nove uporabnike, so se tako skoraj izenačili z Gen-I. Ta je za odjemalca z letno porabo 3.500 kilovatnih ur (1.300 v nižji tarifi) in sedmimi kilovati priključne moči sicer 1,79 evra na leto cenejši, a Elektro energija po 12 mesecih zvestobe obljublja še pet evrov popusta.

Obstoječi odjemalci lahko izberejo nova paketa Elektra energije: Opti 14 in 15 (številka pomeni, do konca katerega leta se cena ne bo spremenila). Paketa sta med ponudbami brez pogojev in vezave za opisanega odjemalca okrog deset evrov na leto cenejša kot najugodnejša konkurenca. A pozor, obstoječim 230 tisoč odjemalcem se cena ne bo avtomatično znižala, ampak morajo Elektru energiji sporočiti, da želijo izbrati enega od novih paketov. Njihov stari paket Osnovna oskrba je sicer med najdražjimi in za opisanega odjemalca vsak mesec 5,39 evra dražji kot Opti 14.

Za svojo porabo lahko najugodnejšo ponudbo poiščete na spletni strani agencije za energijo Agen-rs.si. Na desni strani kliknete ikono pod naslovom E-storitve za odjemalce električne energije in nato izberete Primerjavo ponudb.

Komentarjev 1
  • ennanova 08:54 09.oktober 2013.

    Zadovoljstvo z delom vlade padaČe zadovoljstvo z delom vlade pada, je logično, da je bilo v preteklosti večje, kot je sedaj. Kaj pomeni, da so bili ljudje zadovoljni z vlado? Kako so lahko zadovoljni z vlado, ki jim nenehno ...prikaži več jemlje?Dejstvo je …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1225-zadovoljstvo-z-delom-vlade-pada-zadovoljstvo-z-delom-vlade-pada