Slovenija
18 ogledov

Nakupuje kot Meta

Rupel meni, da je bila "zadeva s službenim vozilom raziskana in končana že davno
1/7
Žurnal24 main
Človek, čigar imenovanje je bilo v času Pahorjeve vlade najbolj odmevno doslej, Dimitrij Rupel, se je v ponedeljek, na prvi službeni dan, pred javnostjo skrival. V torek smo ga ujeli.
Dimitrij Rupel nam je v torek praktično padel v naročje, ko je njegov službeni audi A6 (kot bivšemu varovanemu ministru mu z varnostnikom pripadata še tri mesece, ker se ju ni odpovedal) ob 14. uri ustavil na pločniku pred parlamentom. Rupel je nato mimo zebre krenil v podhod Maksimarketa.

Nakup med malico?
Nanj smo pozneje naleteli, ko se je, obložen z dvema nakupovalnima vrečkama (menda je kupoval tudi zelenjavo), vračal iz Maksija. Prizor je neverjetno spomnil na njegovo soprogo Meto, katere "šopingerske" fotografije smo občudovali pred časom. Očitno mu naša bližina ni ustrezala, zato je eno vrečko predal varnostniku, sam pa namesto k audiju krenil v nasprotno smer. 

 
Fotograf ga je prehitel na Erjavčevi, ko je sedal v avto prav pod oknom svojega največjega nasprotnika, predsednika republike Danila Türka , na drugi strani zgradbe, v kateri ima pisarno. Na naše elektronsko vprašanje, kaj je kupoval, ni odgovoril. Jasno ni niti, ali je res bil na malici ali ni morebiti nakupovanje službena naloga novega premierjevega svetovalca.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.