Slovenija
21 ogledov

Namesto "lajkov" žrebanje

(Foto: Facebook) Žurnal24 main
Četudi je bilo najprej rečeno, da bodo nagrado dobili tisti, čigar slika bo všeč največ obiskovalcem, so se "zaradi nesprejemljivih dejanj" posameznikov odločili za žreb.

"Organizirali so nagradno igro, v kateri so zbirali fotografije ljudi ob rojstnodnevnih tortah, potem pa je naenkrat izginila cela galerija slik," je o nagradnem natečaju Cityparka na Facebooku zapisal naš bralec. "Sedaj se vrtijo kot mačka okoli vrele kaše, podajajo dvomljive obrazložitve in brišejo kritične komentarje." Četudi je bilo najprej rečeno, da bodo nagrado dobile fotografije, ki bodo dobile največ "lajkov", so se organizatorji ob njenem izteku odločili za žreb in izmed vseh prejetih rojstnodnevnih fotografij izžrebali devet nagrajencev.

"V pravilih je bilo določeno, da bo zmagovalec tisti, čigar slika bo všeč največ obiskovalcem Facebooka, kar smo poskušali opredeliti z največjim številom 'lajkov', vendar se je izkazalo, da to ni mogoče ravno zaradi nesprejemljivih dejanj nekaterih udeležencev," so zapisali na Facebookovi spletni strani ter dodali, da fotografij niso odstranili oni, ampak upravitelji Facebooka. "Facebook se je določil, da bo odstranil celotno igro in vse slike, očitno na podlagi prijav udeležencev, ker tega zagotovo nismo storili mi," so zapisali. Poskušali smo izvedeti, ali so odstranjevali nezaželene komentarje, a jih nismo uspeli priklicati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.