Slovenija
43 ogledov

Namesto Svetelška Turk

Žurnal24 main
Na današnjem upravnem odboru Združenja Manager so potrdili odhod Aleksandra Svetelška tudi z vrha združenja. Na njegovo mesto začasno prihaja Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila.

Aleksander Svetelšek ni več predsednik Združenja Manager. Za novega predsednika je upravni odbor združenja potrdil Dejana Turka, predsednika uprave Simobila.

Na srečanju Združenja Manager je priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta prejel Niko Kač, dolgoletni predsednik uprave Banke Celje. V slavnostnem govoru je povedal, da "nikoli ni želel imeti doktorskega naziva, ker bi bil tako dr. Kač".

Kdo bo na srečanju
V Hotelu Mons bo nocoj tradicionalno januarsko srečanje Združenja Manager s podelitvijo priznanja za življenjsko delo na področju menedžmenta in štipendije iz sklada za štipendiranje sekcije mladih menedžerjev dvema tujima podiplomskima študentoma menedžmenta.

Na srečanju naj bi, tako je veljalo še zjutraj, imela nagovor predsednik vlade Borut Pahor in Aleksander Svetelšek. A več virov nam je potrdilo, da je Pahor udeležbo na dogodku že dopoldne odpovedal, saj naj dopoldne še ne bi bilo jasno, ali bo Svetelšek odšel z vrha združenja ali ne.

Spomnimo, v ponedeljek je Svetelšek odstopil z vrha uprave Petrola po tem, ko je časnik Finance razkril preveč prijateljske posle med Petrolom, odvetnikom Korošcem in SCT. Nadzorniki so njegov odstop sprejeli.

Tako naj bi po neuradnih informacijah na srečanje namesto Pahorja prišla ministrica Darja Radić in Igor Lukšič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.