Slovenija
16 ogledov

Napadel jo je na stopnišču

Žurnal24 main
Poskus umora. Našli so jo nezavestno v mlaki krvi. Osumljencu na sledi.

 

Že na sledi

Osumljenec. “Policisti okoliščine dejanja in motiv še preiskujejo in zbirajo obvestila za pridržanje storilca,” je pojasnil Bartolo Lampret. Po zadnjih informacijah pa naj bi kriminalisti že pridržali eno osebo, ki bi lahko bila osumljenec.

V stanovanjskem bloku v Slovenski Bistrici naj bi se v nedeljo popoldne zgodil poskus umora. Žrtev, 53-letno žensko iz Slovenske Bistrice, je policija našla nezavestno in s hudimi telesnimi poškodbami na stopnišču stanovanjskega bloka in naj bi se še vedno bojevala za življenje.

Ležala nezavestna
Ukrepali smo na klic v operativno-komunikacijski center Policijske uprave Maribor. Nekaj čez 16.30 smo bili namreč obveščeni, da na stopnišču stanovanjskega bloka nezavestna leži neznana ženska, ki močno krvavi, zato smo tja takoj napotili tudi reševalno vozilo. Reševalci so ji nudili nujno medicinsko pomoč in jo nato z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor,” je povedal Bartolo Lampret, tiskovni predstavnik mariborske policije, ki drugih informacij ni želel dati.

Neuradno pa smo izvedeli, da naj bi bila ženska zabodena s kuhinjskim nožem, dogodek pa naj se ne bi zgodili na njenem domu, ampak v bloku znancev oziroma sorodnikov, pri katerih naj bi bila žrtev na obisku.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.