Slovenija
17 ogledov

Napadli člana uprave Primorja

(Foto: Barbara Milavec) Žurnal24 main
Neuradno napadli nekdanjega finančnega direktorja in člana uprave Primorja Alojza Bolčino. Novogoriški policisti še preiskujejo okoliščine dogodka. V družbi Primorje zgroženi.

Pred eno izmed stanovanjskih hiš v Ajdovščini je neznani moški v četrtek napadel in udaril v obraz 67-letnega moškega. Neuradno gre za nekdanjega finančnega direktorja in člana uprave družbe Primorje Alojza Bolčino, poroča STA, zaradi poškodb pa se zdravi v šempetrski bolnišnici.

"Policisti Policijske postaje Ajdovščina še vedno preiskujejo vse okoliščine navedenega obravnavanega primera, zato izjav ne dajemo," je povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Nova Gorica Dean Božnik.

V Primorju zgroženi
"Okoliščine dogodka, v katerem je Alojz Bolčina utrpel poškodbo nosu in ustnic, nam niso poznane, in ocenjujemo, da niso v povezavi z njegovim delovanjem v Primorju. Vsekakor pa smo v družbi Primorje nad dogodkom zgroženi in ga obsojamo," je napad na Bolčino, ki je sicer upokojen, a še vedno član upravnega odbora Primorja, komentirala vodja službe za stike z javnostjo Ivana Bratož.

O dogodku sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, ajdovski policisti pa bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev ustrezno ukrepali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.