Slovenija
25509 ogledov

Napoved do 4. januarja

Megla v gozdu Profimedia
Takšno vreme nas bo pozdravilo v novem letu.

Vremenoslovci z Arsa napoevdujejo delno jasno noč v vzhodni Sloveniji, drugod po državi bo zmero do pretežno oblačno. Jutranje temperature bodo od -4 do 3, na Primorskem do 6 stopinj Celzija.

Jutri bo predvsem na Primorskem in v osrednji Sloveniji pretežno oblačno, drugod pa bo delno jasno. Po nekaterih nižinah bo zjutraj megleno. Ponekod bo popoldne pihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 13 stopinj.

V četrtek bo na vzhodu sončno, drugod pa zmerno do pretežno oblačno. V hribih zahodne Slovenije bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Jugozahodni veter se bo okrepil.

V petek bo pretežno oblačno, na severovzhodu pa še deloma jasno. Predvsem v jugozahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Ob jugozahodnem vetru bo še naprej razmeroma toplo.

Napoved od 30. decembra do 4. januarja

Območje visokega zračnega tlaka nad južno polovico Evrope bo ob koncu tedna nekoliko oslabelo. V začetku prihodnjega tedna se bo ciklon iznad zahodne Evrope lahko premaknil tudi nad osrednjo Evropo. Napoved je še precej negotova.

Od sobote do srede bo kot kaže povečini pretežno oblačno, sončno bo občasno predvsem v vzhodni in severovzhodni Sloveniji. Občasno bo rosilo ali deževalo. V četrtek se bo predvidoma povsod razjasnilo. Še bo razmeroma toplo.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso
Jutranja megla Vreme Slovenija Srednjeročna napoved: Pred nami dve fronti Krnica intervju Trajnostno Brane Gregorčič o tem, zakaj v Sloveniji nimamo več belega božiča

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.