Slovenija
12 ogledov

Napoved: sneg in dež

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Danes bo povečini še suho. Meja sneženja v zahodni Sloveniji na okoli 1.300, drugod do okoli 1.500 metrih. Obetajo se nam kisli dnevi.

Danes še lahko izkoristite suho vreme za kakšno športno ali drugo aktivnost. Obetajo se nam namreč precej kisli dnevi. Že danes popoldne in zvečer naj bi začelo deževati v osrednji Sloveniji. Ponoči se bo dež razširil tudi proti vzhodu.

Več o vremenu si preberite na naši strani vreme.net.

Po podatkih Agencije za okolje (ARSO) bo meja sneženja v zahodni Sloveniji na okoli 1.300 metrih nadmorske višine, drugod do okoli 1.500. Najvišje dnevne temperature bodo od sedem do 14, v vzhodnih krajih do 16 stopinj Celzija.

Jutri ponekod suho, ponekod deževno
Jutri čez dan bo v severovzhodnih krajih manj oblačno in večinoma suho. Drugod bo pretežno oblačno, v zahodni in ponekod osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od tri do devet stopinj.

V torek bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodni, osrednji in južni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. V sredo bo dež zajel vso Slovenijo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.