Slovenija
33 ogledov

Naš portal jazkuham.si prejel prestižno nagrado

jazkuham Žurnal24 main
Naš portal jazkuham.si je na Hrvaškem dobil prestižno strokovno nagrado Vidi'11, tako imenovanega hrvaškega digitalnega oskarja. Jazkuham.si je zmagal v kategoriji Vidi Web Top 10 exU.

"Vidi Web Top 10 exU" je kategorija, v kateri so za nagrado nominirani portali nekdanjih držav Jugoslavije. Med 73 prijavljenimi stranmi v tej kategoriji je strokovna žirija izbrala deset izstopajočih, med njimi pa še glavnega zmagovalca. To je naš kuharski portal jazkuham.si, ki ga je za nas izdelalo podjetje Trikoder.

Kot je kratko in jedrnato nagrado utemeljil član strokovne komisije Nebojša Radović: "Ko gledam vaš portal, postanem lačen."

Član uprave žurnal media Georg Doppelhofer pa je moral komisiji zaupati tudi svoj najljubši recept na jazkuham.si – to je burek, ker se ga lahko pripravi na veliko različnih načinov.

Kuharski pomočnik in kuharski učitelj

Naš portal jazkuham.si je namenjen tako tistim, ki že obvladajo kuhanje in jim včasih le zmanjka idej ali pa bi radi že znano jed pripravili na malce drugačen način, kot tudi tistim, ki se še učijo ali kuhanja niso vešči. Zlasti slednjim prav pridejo kratke animacije, kako se lotiti priprave določenih jedi.

Poleg receptov sta na portalu tudi dve priročni aplikaciji. Hladilnik je aplikacija, kjer izberete sestavine, ki jih imate v hladilniku, in na koncu dobite predlog, kaj pripraviti. Podobno deluje tudi Pečica, kjer prav tako izberete sestavine in v hipu dobite predlog za kosilo, večerjo ali le malico.

Sicer pa lahko na portalu jazkuham.si sami preverite, kaj je prepričalo strokovno komisijo, da nam je podelila nagrado Vidi'11.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.