Slovenija
15 ogledov

Naslednji teden spet sneg do nižin

sneg Anže Petkovšek
Ponoči se bo oblačnost trgala, do jutra bo ostalo oblačno še v zahodni in ponekod v osrednji Sloveniji. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 7, ponekod v severnih krajih malo pod 0 stopinj Celzija.

Jutri bo predvsem v zahodni Sloveniji pretežno oblačno, drugod pa delno jasno. Proti večeru se bo oblačnost povečala. Ponekod bo pihal veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, v vzhodnih krajih do 17 stopinj Celzija.

V torek bo v severovzhodnih krajih delno jasno. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod v zahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo zahodni do jugozahodni veter.

V četrtek sneženje do nižin

V sredo bo oblačno. Padavine bodo postopno zajele vso državo in se proti večeru nekoliko okrepile. Po nižinah bo deževalo, v noči na četrtek pa se bo meja sneženja ponekod lahko spustila do nižin. Do četrtka zjutraj bodo padavine ponehale in delno se bo zjasnilo. V četrtek bo sončno in nekoliko hladneje.

Ta anticiklon bo oslabel v soboto, ko bo zahodno Evropo dosegla hladna fronta. V nedeljo se bo že približala našim krajem in nas prešla v noči naslednji  ponedeljek.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • AnzeSmolej 09:06 01.februar 2016.

    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa že taku fajn spoladansko je :/